Reacties van bezoekers

Wij stellen reacties van bezoekers erg op prijs. Als je op deze pagina een beoordeling wilt geven dan waarderen wij dat zeer. Laat ons weten wat je van onze website vindt en hoe wij onze service en support nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.
Je emailadres wordt niet getoond maar je beoordeling is openbaar!
Wij nemen iedere opmerking en advies voor verbetering zeer serieus en zullen alles doen om waar nodig deze verbeteringen aan te brengen. Houdt het wel netjes, grove woorden of alleen maar ongefundeerd commentaar wordt niet op prijs gesteld.

Zie voor de beoordelingen onderaan dit invulformulier.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Reacties van bezoekers
4,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 8 reviews.

Bedankt voor het goeie advies

★★★★★
Ik kijk al heel lang op jullie website en miste eigenlijk dat ik er een reactie op kon zetten. Fijn dat dat nu wel kan. Ik vind jullie website fantastisch, veel en duidelijke informatie wat de goeie magnesium producenten zijn. Bedankt Hanny
- Hanny van Klaveren

Rugklachten verdwenen

★★★★☆
Bedankt voor jullie advies, wat ik trouwens nergens zo goed heb gekregen. Blij dat jullie er zijn. Jarenlang ELLENDE met mijn rug, altijd pijn en gezeur. Geen fysio therapeut die er wat mee kon. Nu gebruik in Regenesis magnesium in mijn nek (ja hoe gek het ook klinkt) en mijn rugpijn is totaal verdwenen. Goed advies van jullie en dank voor de uitleg. Vriendelijke groet kIKI.
- Kiki Jongerius

Help ik heb psoriasis

★★★★☆
Veel mensen gebeld en het advies gekregen Zechstein magnesium te kopen voor in bad. Maar na 2 weken kreeg ik alleen maar meer uitslag. Gelukking vond ik jullie website en heb ik op jullie advies Himalaya magnesium gaan gebruiken. Na een week al een groot verschil, veel schilfers verdwenen als sneeuw voor de zon en ook de pijn is veel minder dan eerst. Toch dus een groot verschil met industriële Zechstein magnesium en magnesium uit de meren van Tibet. Dan jullie wel en speciaal Nicolette die me zo een goed advies gaf.
- Adri van Klaveren

Bedankt voor de goeie info

★★★★★
Ik was al heel lang aan het zoeken naar de juiste magnesium, maar wat is nu goed en niet goed? Je wordt zo vaak voor de gek gehouden. Dus jullie maar gemaild en SUPER advies, dank jullie wel
- Petra Mueller

Super informatie

★★★★★
Heel erg bedankt voor jullie informatie over magnesium, fantastisch.Het maakte mijn keuze voor Regenesis-magnesiumolie wel een stuk makkelijker. Duidelijk en zonder nonsens, ga zo door!
- Karin de Jong

Helpt het ook bij zware migraine

★★★★☆
Dat was mijn vraag, iedereen vertelde ja hoor geen probleem maar het hielp niet echt. Jullie konden mij wel helpen met magnesium serum. Heftig spul maar het hielp wel! TOP service!
- Nienke de Jong-verlaat

Veel informatie, TOP

★★★★☆
Dat is nog eens een goeie website, overzichtelijk en heel veel goeie info. Bedankt en ga zo door
- Ken Masters

Dat doen we nog eens over!

★★★★★
Weer 25 kg magnesium bij jullie besteld, wat een mooi natuurproduct. Wit en zuiver dat kan je echt zien en het werkt SUPER. Elke nacht eindelijk heerlijk slapen en weer fris opstaan. In een woord geweldig
- Pieter Bos