Kunnen we artsen vertrouwen?

Heel veel mensen in de medische zorg en alternatieve zorg zijn eerlijke betrouwbare mensen die hun vak met passie en grote integriteit uitoefenen.

Helaas zijn er ook veel die klakkeloos doen wat de Farmaceutische industrie hun verteld en opdraagt.

Het betekent dat we in deze wereld alleen maar op onze eigen gevoel kunnen vertrouwen en dat ook moeten doen.

Stel vragen aan je arts als hij/zij je iets voorschrijft, zoek en kijk op het internet en maak zo je uiteindelijke de beslissing wat jij wilt.

Soms...verbazing alom.

Soms lijk je je ogen en oren niet te kunnen geloven...

Wat dacht je van de volgende berichtgeving.. ‘Medisch specialisten gaan op grote schaal de effectiviteit van behandelingen onderzoeken, want voor de 50% van wat er in ziekenhuizen gebeurt, bestaat nu geen wetenschappelijk bewijs.’


Dat schreef ‘De Volkskrant’ op zaterdag 22 februari jl. op basis van interviews met onder meer Teus van Barneveld, die directeur is van het ‘Kennisinstituut van Medisch Specialisten.’ Zeg maar de mannen met de expertise om bijna elke aandoening te kunnen genezen.. ?????

Wat weten artsen over magnesium?.

Magnesium is een natuurproduct, een mineraal wat onontbeerlijk is voor ons leven, ons lichaam en onze geest. Honderden wetenschappelijke onderzoeken onderbouwen dat. Ook de FDA en de EFSA zijn overstag gegaan om magnesium als één van de meest belangrijke mineralen te beoordelen en toch.......


Toch wordt magnesium maar nauwelijks voorgeschreven door een arts, als je tegen hem zegt dat je een vermoeden hebt dat jouw kwaal weleens met een magnesiumtekort te maken zou kunnen hebben dan zal je arts je niet gauw serieus nemen.


Weet die arts meer dan jij? Ik betwijfel dat wel eens, artsen krijgen en gebruiken vaak alleen de informatie van de farmaceutische industrie en die klopt zoals bewezen is in 85% van de gevallen niet of is vervalst.

Jezelf beter maken.

Elke goede arts zal je vertellen, dat jij als mens feitelijk jezélf beter maakt. Dat jij als mens niets anders doet, dan de hulp van een arts inroepen, om JEZELF te genezen.. Jouw zelfhelend vermogen, jouw immuunsysteem zijn van slag bij een ziekte en/of een aandoening.


Het is dus zaak dat je goed ADVIES krijgt, hoe je ZELF beter kunt worden. En dat je beseft dat het NIET EEN MEDICIJN OF CHEMISCHE STOF is, wat jou beter maakt, het dus ook niet de arts is die dat doet…! Integendeel!


Het uit handen geven van je ‘macht-om-beter-te-worden’ draagt er in ernstige mate toe bij, dat je eigen immuunsysteem en je zelfgenezend vermogen wordt ondermijnd!.

Zorg eerst dat je immuunsysteem het aankan.

Hoe kan het nu, terwijl magnesium voor meer dan 325 processen in het menselijk lichaam verantwoordelijk is, genegeerd wordt.

Magnesium is heel belangrijk voor je immuunsysteem, en als je immuunsysteem niet goed werkt is het risico op ziekten vele malen groter.
Je hoeft echt geen arts, dokter, neuroloog of professor te zijn om te begrijpen dat magnesium iets heel erg positiefs voor je gezondheid te betekenen heeft. Maar toch wordt de manier waarop honderdduizenden mensen magnesium slikken, gezien als onzin en wellicht als een placebo (neppil). Baat het niet dan schaadt het niet, zegt men wel.

evidence-handbook

Wetenschappelijk bewijs gebaseerd op fraude?.

Wetenschappelijk bewijs (Evidence based medicine), daar is de huidige geneeskunde op gebaseerd. Kort gezegd er moet wetenschappelijk bewijs zijn dat een medicijn of behandeling werkt. Hmm, dat is interessant, als ik de tientallen fraude verhalenover 90% vervalsing van wetenschappelijk onderzoek en medicijnen lees, wat moet we dan nog geloven?Echt bewijs! Slechts 12% van de medicijnen werkt!


Het is nu dan eindelijk zover, waar iedere arts op terug kon vallen is volkomen achterhaald door een onderzoek wat het British Medical Journal heeft laten uitvoeren naar 2500 van de meest voorgeschreven reguliere medische behandelingen en medicijnen. De uitkomsten zijn gepubliceerd in het ‘Clinical Evidance Handbook’. En deze uitkomsten, nota bene gedaan door de reguliere medische wereld zélf, zijn zeer verontrustend.

De geneeskunde blijkt al jarenlang gebruik te maken van medicatie waarvan slechts 12% een positief effect zou hebben.
De rest is kwakzalverij of zelfs levensgevaarlijk…!

14000 vrouwen kregen borstkanker na innemen medicijn.

Valsheid in medische publicaties, Scientific-Ethical Committee Copenhagen en Fredriksberg Municipalties geven in hun onderzoek aan dat “75% van alle gepubliceerde medisch-wetenschappelijke onderzoeken niets anders zijn dan promotiemateriaal.” Deze enorme fraude kwam aan het licht nadat farmaceutisch fabrikant Wyeth werd gedwongen om al haar documenten openbaar te maken. De zaak werd gestart nadat 14.000 vrouwen na het gebruik van het overgangsmiddel ‘Prempro’ borstkanker ontwikkelde. ‘Prempro’ is een medicijn dat bestaat uit een combinatie van geconjugeerde oestrogenen en progesteron. De, in dit geval door Wyeth aangestelde marketingsbureaus, waren bekend als ‘Medische voorlichting- en communicatiebureaus’.

Dit medicijn was goedgekeurd en zou goede diensten bewijzen aan vrouwen in de overgang.
In 2002 waren er 18 artikelen gepubliceerd waaruit naar voren kwam dat ‘Prempro’ goede diensten zou verlenen aan vrouwen in de overgang. Deze publicaties waren o.a. te lezen in International Journal of Cardiology en American Journal of Obstetics & Gynecoloy. Opmerkelijk is dat vlak voor deze publicaties de Womens Health Initiative’ had aangetoond dat hormoonpreparaten in de overgang juist gecontraïndiceerd waren omdat ze het risico op borstkanker en herseninfarcten sterk vergroten.

Maar wat willen we hiermee vertellen

We kunnen honderden pagina’s schrijven over de misstanden binnen BIG Pharma, over het klakkeloos accepteren van artsen om medicijnen voor te schrijven die ze aangeboden worden. Over de vele duizenden schrijnende gevallen die we hebben gezien, de missers en ga zo maar door. Wat we met deze artikelen willen aangeven is dat we meer moeten vertrouwen op ons eigen gevoel. Als je je arts vertrouwd en het voelt goed dan is daar niets mis mee, dat zouden we je ook aanraden. Mocht je twijfels hebben zoek verder en wellicht vind je andere geneeswijzen of natuurgeneeswijzen die je wel kunnen helpen. Veel succes.