Zechstein Ancient Magnesium

Zechstein Ancient Magnesium is een blend van de beste 100% natuurlijke magnesium soorten ter wereld. (net zoals de beste wijnen ter wereld een blend cq menging van diverse soorten druiven is)Als therapeuten met meer dan 25 jaar ervaring in het gebruik van magnesium bij mens en dier weten we zolangzamerhand welke specifieke eigenschappen diverse magnesium chloriden uit verschillende bronnen hebben en wat ze voor onze gezondheid kunnen betekenen. Door onze lange ervaring hebben wij een magnesium product kunnen maken wat bestaat uit zorgvuldige geselecteerde natuurlijke magnesium chloriden die over de gehele range van problemen en of zieken het meest effectief is. De beste natuurlijke magnesiumsoorten die we gebruiken komen uit het Himalaya gebergte in Tibet. Om de prijs betaalbaar te houden voegen wij er ook Zechstein magnesium aan toe die in Nederland eenvoudig verkrijgbaar is. Wij zijn het enige bedrijf ter wereld wat deze bijzondere magnesium levert.

logo-zechstein-ancient-magn
IMVA LOGO

Zechstein Ancient Magnesium en Regenesis-Magnesium zijn aangesloten bij de International Medical Veritas Association (IMVA) die een nieuwe vorm van geneeskunde ontwikkelt en promoot voor kritische mensen en artsen over de hele wereld.Wat we hebben ontdekt en wat we dagelijks nog ontdekken biedt een revolutie in de geneeskunde onafhankelijk van farmaceutische bedrijven.

REGENESIS MAGNESIUM LOGO

Regenesis Magnesium geeft het goede voorbeeld.

Controle

Zechstein Magnesium wordt als grondstof door de fabrikant gecontroleerd op zuiverheid, zware metalen enz. Hier geeft het eigen laboratorium van de fabrikant een certificaat voor uit. Dit is een beetje als de slager die zijn eigen vlees keurt. Het product gaat daarna naar de leveranciers die het in flesjes en potten doen. Er wordt door de leverancier van het product zover wij weten geen extra controle uitgevoerd. Mocht dat wel zijn dan horen wij dat graag.

Regenesis Magnesium neemt geen enkel risico.

Zij laten als enige leverancier de geleverde grondstoffen nog eens extra testen door Nedlab op zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen. Alleen als deze onafhankelijke test uitwijst dat het product volledig vrij is van de voor de mens belastende zware metalen zoals lood, aluminium, arceen, kwik enzovoorts (kleiner dan < 1ppm. /one part per million) dan pas leveren zij het aan de consument en groothandel. Zo houden ze de geborgde kwaliteit en zuiverheid hoog.

Nedlab

Een onafhankelijk laboratorium voor magnesium analyse

logo-nedlab
analytische_chemie_nedlab

‚Äč

Er is geen andere vorm van magnesium die zo zuiver en makkelijk opneembaar is als magnesiumchloride (magnesiumzout) het is de magnesium die zich bevindt in onze oceanen, meren of in bronnen van oude oceanen van miljoenen jaren oud.De zuiverste magnesiumchloride komt uit de Himalaya. Op een hoogte van circa 4500 meter bevinden zich onaangetaste bronnen die kleine zoutmeren vormen waar pure magnesiumchloride wordt gewonnen zonder dat deze gezuiverd hoeft te worden. Helaas is deze magnesium zeer schaars en moeilijk te krijgen in Europa. Een goed alternatief is magnesium uit de Zechstein zee, een oude oerzee zo'n 1500 meter onder het oppervlak van onze aarde.

Zechstein Magnesiumchloride 
 in de vorm van magnesiumbadkristallen, magnesiumvlokken, magnesium badzout en magnesiumolie.
Zechstein Ancient Magnesium