Magnesium en ADHD/Autisme

Kinderen met ADHD, ADD, PDD-NOS en autisme

Een groot magnesiumtekort kan de oorzaak zijn van ADHD, ADD, PDD- NOS, hyperactiviteit, autisme, epilepsie, depressie en de ziekte van Alzheimer. Dit is de mening van o.a. dokter Mousain-Bosc.

Dr. Mousain-Bosc

dr-mousain-bosc

Kinderen en medicijnen

girl-pills-300

Dramatische stijging diagnoses ADHD enz.

Hoe kunnen miljoenen kinderen medicijnen als ritalin, concerta en risperdal gebruiken die famacologisch sterk lijken op cocaine?. Een drug die niet alleen gevaarlijk is maar ook als verslavend bekend staat en waarvan het kopen en verkopen als een strafbaar feit beschouwd wordt!. Artsen en psychiaters luiden de noodklok over de stijging van het aantal ADHD diagnoses, ze verklaren dat het voorschrijven van deze krachtige aan cocaine gerelateerde medicijnen in veel gevallen niet nodig en zelfs schadelijk is. Dit schrijven onderzoekers in het “British Medical Journal”. Zij merken op dat medicinale behandelingen voor “Attention Deficit Hyperactivity Disorder” (ADHD) massaal gestegen zijn.

Het ergste is dat de werkelijke oorzaak van o.a. ADHD nog volkomen onduidelijk is en de medicijnen ernstige bijwerkingen kunnen hebben.
Magnesiumtekort bij ADHD en Autisme

Het boek van Dr. Marianne -Bosc

dr-marianne-mousain-boscmagnesium-de-oplossing1

Het boek van Dr. Marianne -Bosc. Deze kinderarts, tevens magnesiumspecialiste, vertelt hoe zij op een spectaculaire manier het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen heeft verbeterd met een behandeling op basis van magnesium, een “vergeten” mineraal, maar desondanks doeltreffender en veiliger in gebruik dan vele andere medicijnen. In haar boek Magnesium, dé oplossing verklaart zij hoe het tekort aan magnesium zich ontwikkelt en waarom het zo vaak voorkomt (75% van de bevolking heeft een gebrek hieraan), wie het aangaat en waarom het dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Bedenker van ADHD bekent op sterfbed "ADHD is een fictieve ziekte"

Leon Eisenberg Psychiater en compagnon van de farmaceutische industrie.Gelukkig was het een en al kritiek dat het Zwitserse Nationale Comité voor Biomedische Ethiek liet horen in haar persbericht van 22 November 2011, over het gebruik van het ‘medicijn’ ‘Ritalin’ tegen ADHD. Het rapport was getiteld: ‘Menselijke bekrachtiging via het gebruik van farmaceutische producten; de consumptie van deze producten droeg bij aan veranderend gedrag van kinderen, zonder enige bijdrage van het kind zelf’.

Deze conclusie komt erop neer dat er gerommelt wordt met de vrijheid van een kind en zijn persoonlijke rechten, omdat de producten van de farmaceutische industrie het gedrag van een kind fundamenteel beïnvloeden, maar er niet in slagen om het kind te leren om zijn gedrag onafhankelijk aan te passen.Daardoor worden kinderen beroofd van essentiële leerervaringen om zelfstandig en empathisch te ondervinden wat hun vrijheid vorm geeft en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Aldus het genoemde Zwitserse Nationale Comite.

2013 © Moritz Nestor, Current Concerns (bron)

Ontdek zelf in dit boek:

• Welke voedingsmiddelen, rijk aan magnesium, ons van een goede gezondheid verzekeren
• Welke vitamines en mineralen het rendement van magnesium verhogen
• Welke speciale magnesiumproducten aan te bevelen zijn
• Enkele smakelijke recepten voor de hele familie, rijk aan magnesium.

Dit boek in een eenvoudige taal geschreven en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke studies, Daardoor is het een bericht van hoop geworden voor vele families. Het boek magnesium dé oplossing is te bestellen bij succesboeken, klik hier.