Contact

Adres

Zechstein Ancient Magnesium
Muddy Watersstraat 47
4337WL Middelburg

Therapeuten en eigenaars van het Zechstein Ancient Magnesium informatiecentrum.

Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos zijn natuurgeneeskundig Regenesis therapeut. Wij verdiepen ons al jaren in de effecten van Magnesium op de gezondheid van mensen en wij zijn hoogst verbaasd dat een zó belangrijk mineraal vrijwel genegeerd wordt door de reguliere gezondheidszorg en zorgverzekeringen. 

Juiste informatie over het tekort van magnesium zou miljoenen aan zorg schelen en velen veel leed kunnen besparen. wij zijn tot de conclusie gekomen dat opname van magnesiumchloride via de huid (transdermaal) het meest effect heeft.Dit heeft geen bijwerkingen en wordt zo snel en eenvoudig in het lichaam wordt opgenomen. Daarbij is het de meest natuurlijke magnesium, zonder enige vorm van conserveringsmiddelen, vrij van parabenen, toxische- en andere mens- en milieubelastende ingrediënten.

Met onze ervaring hebben we een uniek product kunnen ontwikkelen op basis van zuivere magnesiumchloride. In het verleden leverden wij onze magnesium producten alleen aan professionals in de gezondheidszorg, therapeuten en behandelaars. Sinds kort leveren wij Regenesis Bio-Energetische magnesium ook via onze website aan consumenten/ eindgebruikers en retailers. Consumenten kunnen via onze website www.magnesiumtherapie.nl informatie krijgen van onze aangesloten therapeuten over problemen en ziekten.